Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 26. hétfő, Izsó

Bemutatkoztak az MSZP jelöltjei - Árak, bérek, munkahely

Bemutatkoztak a 15. és a 16. választókerület MSZP-s képviselőjelöltjei.

Február 11-én szombaton a 15. és a 16. választókerület MSZP-s képviselőjelöltjei mutatták be a párt programját a Vahot utcában és a Fehérvári úti piac mellett. A 15. választókerületben Szabó Vilmos, míg a 16-ban Molnár Gyula száll harcba a választási győzelemért.


Mint azt a jelöltek elmondták, a kerületben élőket leginkább a párt adócsökkentési és családtámogatási politikája érdekli.


Molnár Gyula szerint a legfontosabb kérdések az árak, a bérek és a munkahelyteremtés, s bár úgy tűnhet a választási ígéretek a fantázia határát súrolják,
az MSZP továbbra is gondoskodni kíván a rászorulókról.

KA - Újbuda TV (2006. 02. 16.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.