Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 21. szombat, Máté, Mirella

A Munkáspárt képviselőjelöltjei

Péntek délelőtt hirdette ki Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, a Móricz Zsigmond körtéren a párt három újbudai országgyűlési képviselőjelöltjét.

A kemény mínuszok ellenére Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, a Móricz Zsigmond körtéren mutatta be a párt három kerületi országgyűlési képviselőjelöltjét. A 2006-os választáson Farkas Ferenc indul a 15-ös választókörzetben, Novák György a 16-osban és Benyovszky Gábor a 17-es választókörzetben. Ugyanezen a napon délután három órakor a pártszervezet kerületi irodájában, ami a Bartók Béla út 79. szám alatt található, összevont tanácskozást tartott a Munkáspárt. Ennek keretében hangzott el Thürmer Gyula, pártelnök "Indul az ajánlószelvény gyűjtési akció" című előadása, amely az országgyűlési választások helyi tennivalóira hívta fel a megjelentek figyelmét. Ezt követően a Magyar Kommunista Munkáspárt három újbudai országgyűlési képviselőjelöltje is bemutatkozott.

joshua - Újbuda TV (2006. 01. 30.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.