Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 21. szombat, Máté, Mirella

A Fidesz bemutatta kerületi jelöltjeit

A párt kerületi csoportgyűlésén, a tagok szokásos megbeszélése mellett bemutatták Újbuda országgyűlési képviselőjelöltjeit.

A 2006-os választásokon Deák András, Kristóf József és dr. Kupper András fog kampányolni a kerületi szavazatokért.

Az Általános Vállalkozási Főiskola előadóterme előtt sorakozó a párttagok az éves tagdíj befizetése után elfoglalhatták helyeiket a nagyteremben, ahová kerületi képviselőjelöltjeiket várták a választási helyzet megvitatására. A fő téma természetesen a kampány volt, amellyel kapcsolatban Kristóf József elmondta, az országos politikai célok mellett - mint a munkahelyteremtés, családtámogatás, otthonteremtés - fontosnak tartja, hogy a fővárosban a közműdíjak ne emelkedjenek.

A kampányhelyzet megvitatása után Jankó István, a kerületi Fidesz szervezet elnöke bemutatta Újbuda jelöltjeit. Deák András a 15-ös, Kristóf József a 16-os, és dr. Kupper András a 17-es választókörzetben fog indulni a kerületiek szavazataiért.

T. D. ÚjbudaTv (2006. 02. 09.)

LEGFRISSEBB
×

Rendhagyó környezetismeret órák és kerekasztal-beszélgetések a szerbiai Adán  

Újbuda Önkormányzata szervezésében magyar és szerb pedagógusok tartottak rendhagyó környezetismeret órákat Szerbiában az adai és a moholi általános iskola hetedikeseinek június 4-6. között. Az órákon a klímaváltozás hatásait és az alkalmazkodás lehetőségeit vizsgálták a tanulók. A programot lakossági fórum és pedagógus kerekasztal-beszélgetés is kiegészítette. A résztvevők egyetértettek abban, hogy a klímaváltozás határokon átnyúló komplex probléma, de az együtt gondolkodás, a közös cselekvés javíthatja az alkalmazkodás esélyeit.