Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 17. szerda, Endre, Elek

A Fidesz bemutatta kerületi jelöltjeit

A párt kerületi csoportgyűlésén, a tagok szokásos megbeszélése mellett bemutatták Újbuda országgyűlési képviselőjelöltjeit.

A 2006-os választásokon Deák András, Kristóf József és dr. Kupper András fog kampányolni a kerületi szavazatokért.

Az Általános Vállalkozási Főiskola előadóterme előtt sorakozó a párttagok az éves tagdíj befizetése után elfoglalhatták helyeiket a nagyteremben, ahová kerületi képviselőjelöltjeiket várták a választási helyzet megvitatására. A fő téma természetesen a kampány volt, amellyel kapcsolatban Kristóf József elmondta, az országos politikai célok mellett - mint a munkahelyteremtés, családtámogatás, otthonteremtés - fontosnak tartja, hogy a fővárosban a közműdíjak ne emelkedjenek.

A kampányhelyzet megvitatása után Jankó István, a kerületi Fidesz szervezet elnöke bemutatta Újbuda jelöltjeit. Deák András a 15-ös, Kristóf József a 16-os, és dr. Kupper András a 17-es választókörzetben fog indulni a kerületiek szavazataiért.

T. D. ÚjbudaTv (2006. 02. 09.)

LEGFRISSEBB
×

Biztonságos fejlődés, kiszámítható megújulás  

Több mint nyolc éve dolgozik együtt Újbuda és az itt élők érdekében dr. Hoffmann Tamás polgármester

és dr. Simicskó István kormánybiztos, a kerület országgyűlési képviselője. Úgy látják, az átgondolt városfejlesztési stratégia mellett a közösségépítő munkának is köszönhető, hogy Újbuda egy olyan hely, ahol jó élni.