Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. hétfő, Orsolya

A Fidesz bemutatta a magyar gazdák termékeit

A magyar gazdák és a Fidesz rendezvényeken népszerűsíti a hazai termékeket.

Február 25-én a párt a Gazdagréti téren állított fel egy sátrat, ahol az érdeklődők magyar élelmiszereket kóstolhattak meg és vihettek haza.


'Az a célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a gazdáknak, hogy bemutathassák saját termékeiket. A fővárosiak csak nagy bevásárlóközpontokba járnak vásárolni, ahonnan szinte teljesen kiszorultak a magyar termékek. A multinacionális cégek tele vannak import árukkal.' - nyilatkozta Kupper András, a 17. számú választókerület fideszes országgyűlési képviselőjelöltje.

A rendezvényen a párt politikai programjáról is kaphattak felvilágosítást az érdeklődők, de a szervezők azokra is gondoltak, akik egyszerűen csak ki akartak kapcsolódni. A jó hangulat érdekében ugyanis magyar zenét és forralt bort is biztosítottak a látogatóknak.

K.A.H.-Újbuda TV (2006. 02. 26.)

LEGFRISSEBB
×

Állásbörze Újbudán  

A VEKOP “Út a munkaerőpiacra” kiemelt projekt keretében állásbörzét rendezett Budapest Főváros Kormányhivatalának Foglalkoztatási Főosztálya, az Újbuda Prizma Nonprofit Kft., valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az önkormányzat tanácstermében október 4-én.