Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. hétfő, Edina

Újbuda Fórum

A KDNP újbudai szervezete nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kikérje a lakosság véleményét az őket érintő ügyekről.

A legutóbbi lakossági fórumukra a Gárdonyi Géza Általános Iskolában került sor, ahol Rétvári Bence országgyűlési és Molnár László önkormányzati képviselőtől kérdezhettek az érintettek. A leggyakoribb kérdések a metró építésével és a Feneketlen-tó állapotának javításával kapcsolatban érkeztek.

Az Újbuda Fórumra bárki ellátogathat, akinek kérdése van a városrész vezetésével és a lakóhelyükön történő változásokkal kapcsolatban.

Molnár László elmondta, azért tartja szükségesnek ezeket az összejöveteleket, mert így valóban az itt élő emberek érdekeit tudják képviselni, átfogó képet kapnak a lakosság véleményéről és arról, hogy mi nehezíti meg a mindennapjaikat. Könnyebb úgy dönteni egy-egy témában, ha tudjuk, hogy mi fontos az itt élőknek.

Jelenleg a 4-es metró építése, a parkolási kérdések, a kulturális városközpont kiépítése, valamint a Feneketlen-tó apadása az, ami leginkább foglalkoztatja az embereket-tette hozzá Rétvári Bence.

Gigi - Újbuda TV (2008. 05. 01.)

LEGFRISSEBB
×

Túlélték a "halálos csokitortát" az albertfalviak  
 

2018-ban is várják a gasztronómia rajongóit minden hónap harmadik hétfőjén az Albertfalvi Közösségi Házban. “Zsolti bácsi konyháját” idén cukrászdává alakították át, hiszen a sok finom leves és főétel után desszertet is illendő felszolgálni.