Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 23. péntek, Alfréd

Átvették megbízólevelüket a kerület új képviselői

A 2010-es országgyűlési választásokon Újbudán nyert egyéni képviselők vehették át megbízólevelüket a Polgármesteri Hivatalban. Mindhárom választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltjei szereztek mandátumot, így a Választási Bizottsági elnökök dr. Rétvári Bencének, dr. Simicskó Istvánnak és dr. Kupper Andrásnak gratulálhattak.

A parlamenti választásokon a 17. választókerületben dr. Kupper András 50,36 százalékkal, a 15. választókerületben dr. Rétvári Bence 54,68 százalékkal, a 16. választókerületben pedig dr. Simicskó István 50,86 százalékkal szerzett országgyűlési mandátumot. Az átadási ceremóniát dr. Filipsz Andrea jegyzőasszony vezette le, melynek során a képviselők az egyes választókerületek Választási Bizottságainak elnökétől vehették át megbízólevelüket. Kupper András, Simicskó István és Rétvári Bence virággal köszönte meg a körzeti bizottság, és az önkormányzati dolgozók munkáját.

LEGFRISSEBB
×

Túlélték a "halálos csokitortát" az albertfalviak  
 

2018-ban is várják a gasztronómia rajongóit minden hónap harmadik hétfőjén az Albertfalvi Közösségi Házban. “Zsolti bácsi konyháját” idén cukrászdává alakították át, hiszen a sok finom leves és főétel után desszertet is illendő felszolgálni.