Kerületünk

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 23. péntek, Alfréd

Tűzőrség jelenti - 12. hét (2007)

A héten három jelentősebb - tűzoltói beavatkozást igénylő - eset történt.

A héten az alábbi jelentősebb - tűzoltói beavatkozást igénylő - események történtek:

2007. 03. 19-én délelőtt a XI. kerület Fehérvári u - Hengermalom u. kereszteződésében egy személygépkocsi és egy kisteher-autó összeütközött. A riasztott tűzoltó rajok a járműveket áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették. A baleset során személyi sérülés nem történt. Az eset során jelentős mértékű anyagi kár keletkezett.

2007. 03. 21-én délután a XI. kerület Menyecske u. 37. szám alatt egy középmagas lakóépület földszintjén a személyfelvonó világítóteste és környezete égett. Az előzetes tűzvizsgálat megállapítása alapján a tüzet ismeretlen személy szándékosan okozta. A riasztott tűzoltó rajok a felvonót áramtalanították, a tüzet tűzoltó készülék segítségével eloltották. Az eset következtében személyi sérülés nem történt. Jelentős mértékű anyagi kár keletkezett. A tűzeset körülményeit a Tűzoltóság és a Rendőrség közösen vizsgálja.

2007. 02. 27-én délután a XI. kerület Balatoni u. - Panorámánál egy személygépkocsi és egy terepjáró összeütközött. A baleset következtében egy villanyoszlop kidőlt, a személyautó az úttestről lesodródott. Az eset következtében a személygépkocsi vezetője elhalálozott. A riasztott tűzoltó rajok a járműveket áramtalanították, a kifolyt üzemanyagot felitatták, a forgalmi akadályt megszüntették. Jelentős mértékű anyagi kár keletkezett. A baleset körülményeit a Rendőrség vizsgálja.

Újbudai Tűzőrség (2007. 03. 28.)